Milánói divathét

Kép
Stílus

Barbie életre kelt a Moschino kifutóján

Legutóbb még csak az Instagramot, most már a kifutót is bevette a már több mint 55 éves Barbie baba. Jeremy Scott a karcsú, szőke baba való életbeli ruhatárát álmodta meg ugyanis a milánói divathétre.

Kép
Stílus

Pop-Couture és Katy Perry a Moschino show-ján

Divat, irónia, élvezetek, pop, couture és glamour – ezekkel a jelzőkkel írható le a legfrappánsabban a néhány nappal ezelőtt a milánói divathéten bemutatott Moschino kollekció.

Kép
Stílus

Itt a Lagerfeld baba - egyenesen a Fendi kifutójáról

Cara Delevingne mondhatni ellopta a show-t a Milan Fashion Weeken: a topmodell a Fendi bemutatóján tündökölt, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy mit tartott a kezében a kifutón vonulva...Igen, jól látjátok, egy Lagerfeld babát.

Kép
Sztárok

Cate Blanchett ragyogóbb, mint valaha

Cate Blanchett a milánói divathét egyik eseményén vett részt ebben a ruhában, amely a Prabal Gurung 2014-es resort kollekciójának egyik darabja.

Kép
Sztárok

Blake Lively: a legjobb bőr a Gucci show-n

Blake Lively egy hiperszexi bőrruhában jelent meg a Gucci 2014-es tavasz-nyári kollekciókat bemutató show-ján a milánói divathéten – ruháját természetesen a divatház tervezte.

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar modellek a fashion weeken

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Stílus

Újra Milánóban a Costume National

A Costume National 20 év után visszatér a párizsi kifutókra, majd a Milánói Divathéten mutatja be a legújabb, 2014 - es tavaszi- nyári kollekcióját.

Előző oldal